2 påsar oumph
2 msk rapsolja
1 kg potatis
Marinad
1 riven vitlöksklyfta
1/2 dl ketchup
1/2 dl valfri senap
1/2 dl ljus sirap
1/2 dl japansk soja
1 msk riven ingefära
1 msk finrivet apelsinskal
1 tsk chilipulver
salt & peppar
Receptet är för 4 personer.
1. Marinad: Blanda ihop samtliga ingredienser till marinaden.
2. Blanda marinaden med oumph-filéerna. Låt marinera minst 1 timme men helst över natten i kylskåp.
3. Koka potatis.
4. Stek oumphen i oljan i en stekpanna på medelvärme tills filéerna har fått fin färg runt om.
5. Gör en brunsås på skyn från stekpannan.
Tillbehör: Kokt potatis, brunsås och lingon.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…