300 g nötfärs
1 msk smör eller margarin
1 strimlad purjolök
ca 4 dl strimlad vitkål
2-3 msk senap
1 liter köttbuljong
1 lagerblad
1-2 msk japansk soja
ca 1 tsk salt
svartpeppar
hackad persilja
1. Bryn färsen lätt i matfett i en gryta.
2. Tillsätt allt -utom soja, salt och peppar samt persilja. Låt koka sakta i ca 10 min. Rör om då och då.
3. Smaka av med soja, salt och peppar. Strö över persiljan.
Servera med grovt brytbröd.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk