1,5 liter nyplockade späda nässlor
1 liter vatten
Örtsalt
50 gr smör
1 liten vårlök
1 liten bit rotselleri
Grädde
Kokta ägg
Koka nässlor i saltat vattnet.
Fräs hackad lök och rotselleri mjukt i smör.
Mixa alltihop fint i en mixer.
Häll tillbaka i en kastrull, häll på grädde och salta efter smak. Koka upp.
Servera med ägghalvor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…