Nässelsoppa glutenfri

Ingredienser

1,5 liter nyplockade späda nässlor
1 liter vatten
Örtsalt
50 gr smör
1 liten vårlök
1 liten bit rotselleri
Grädde
Kokta ägg

Gör så här

Koka nässlor i saltat vattnet.
Fräs hackad lök och rotselleri mjukt i smör.
Mixa alltihop fint i en mixer.
Häll tillbaka i en kastrull, häll på grädde och salta efter smak. Koka upp.
Servera med ägghalvor.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.