150 g smör
3 dl socker
3 ägg
0,75 dl kakao
1 nypa salt
2 tsk vaniljsocker
1,75 dl vetemjöl
Fyllning:
200 g Marabou mjölkchoklad
1. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj och bröa en springform, 23 - 24 cm.
2. Smält smöret i en kastrull, tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt allt till en slät smet. Häll smeten i formen.
3. Bryt chokladkakan i bitar och lägg ut dem på smeten. Grädda kakan mitt i ugnen 25 - 30 minuter. Låt svalna i formen.
Ca 12 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk