2 - 3 äpplen
200 g jordgubbar
2 bananer
2 dl vetemjöl
1 dl kokos
0,5 dl havregryn
150 g smör
1 dl socker
1 tsk kardemumma
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skala och tärna äpplena, skiva bananen och dela jordgubbarna. Lägg frukten i en ugnsfast form.
3. Nyp eller mixa ihop övriga ingredienser till en smulig deg. Lägg den över frukten och grädda 25 - 30 minuter.
4. Servera med vaniljsås eller glass.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng