4 ägg
5 dl socker
2 tsk vaniljsocker
8 msk kakao
3 dl vetemjöl
200 g smält smör
Garnering:
1 kaka Marabou Dajm, 200 g
vispad grädde
färska hallon
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en kakform, 24 cm.
2. Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, kakao, mjöl och sist smör. Bred ut i formen och grädda mitt i ugnen ca 25 minuter. Dock ska den inte vara helt fast och färdiggräddad när du tar ut den, då den stadgar sig efter ett par timmar i kylen.
3. Smält chokladen över ett vattenbad. Bred ut den snabbt över kakan så fort den svalnat något.
4. Servera med vispad grädde och bär.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk