150 g smör
2 dl socker
1 ägg
2,5 dl vetemjöl
1 dl mannagryn
färska eller frysta bär
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en rund kakform.
2. Rör ihop smör och socker tills det är krämigt. Rör sedan ned ägget och tillsätt vetemjöl och mannagryn.
3. Tryck ut degen jämnt i formen och tryck ned bär. Grädda 30 - 35 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk