150 g smör
1,5 dl socker
3 dl havregryn
0,5 dl vetemjöl
1. Sätt ugnen på 200 grader. Klä en ugnssäker form, 25 x 30 cm, med bakpapper.
2. Smält smör i en kastrull och låt det svalna. Tillsätt de andra ingredienserna och blanda till en jämn smet. Bred ut smeten i formen.
3. Grädda mitt i ugnen 10 - 15 minuter. Skär upp den varma kakan i rutor och låt svalna på plåt.
Ca 30 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar