4port
500g Köttfärs
5msk Ströbröd
1.5dl Vatten
1/2 Lök
1 Ägg
1tsk Salt
1krm svartpeppar
Blanda vatten och ströbröd i en bunke och låt svälla i ca 10min.
(Riv löken)
Blanda i alla ingredienser i ströbrödsblandningen.
Fukta händerna med kallt vatten och forma till bollar.
Stek några köttbullar i taget i smör/margarin.
Först på hög värme så dom får färg och sedan sänka värmen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk