Placeholder

Lövbiffsgryta med pressad potatis

Ingredienser

900 g lövbiff
4 msk tomatpuré
2 msk köttfond
2 msk soya
1 msk dijonsenap
4 dl matlagningsgrädde
2 dl mjölk
1 dl crème fraîche
1 burk syltlök
salt
peppar
1 kruka persilja

Gör så här

1. Strimla köttet och stek strimlorna i omgångar med salt och peppar. När köttet fått fin färg lägger du över det i en gryta.

2. Tillsätt tomatpuré, fond, soya, senap, grädde, crème fraîche och mjölk. Låt puttra ca 20 minuter.

3. Häll av spadet från syltlöken och tillsätt lökarna till grytan. Låt koka ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Hacka persiljan och strö över den före servering.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.