900 g lövbiff
4 msk tomatpuré
2 msk köttfond
2 msk soya
1 msk dijonsenap
4 dl matlagningsgrädde
2 dl mjölk
1 dl crème fraîche
1 burk syltlök
salt
peppar
1 kruka persilja
1. Strimla köttet och stek strimlorna i omgångar med salt och peppar. När köttet fått fin färg lägger du över det i en gryta.
2. Tillsätt tomatpuré, fond, soya, senap, grädde, crème fraîche och mjölk. Låt puttra ca 20 minuter.
3. Häll av spadet från syltlöken och tillsätt lökarna till grytan. Låt koka ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Hacka persiljan och strö över den före servering.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…