- handskalade räkor
- färskpasta
- små tomater
- habanero
- vitlök
- olja
- persilja
- citron
- koriander
- parmesan
Koka pastan.
Hacka habanero och vitlök, fräs i olja.
Fräs med räkorna och tomaterna som du delat i halvor.
Strö över rivet citronskal och pressa i en halv citron.
Hacka persilja (jag köper fryst färdighackad ibland) och häll i.
Fräs allt i några/nån minut, när pastan är klar så lägg den i pannan och låt fräsa med.
Häll på mer olja om det behövs.
Servera med riven parmesanost och färsk koriander.
Lite bröd kan vara bra att ha om det blir lite för hett ;)
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Salt & Peppars Lilla smörgåstårta med kräftstjärtar och räkor 4 bitar
Hårdkok äggen och låt dem kallna. Låt räkor och kräftstjärtar rinna av. Spara undan lite…
Het vitkålssallad med räkor och lime
1. Skiva vitkålen supertunt på mandolin och lägg strimlorna i kallt vatten i 10 minuter.…
Frasig råraka med krämig ostfyllning
Gör så här Finstrimla eller grovriv potatisen. Blanda potatisen med salt och låt den marinera…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st