Lax-fågelbo påskbuffé Soffpotatis

Ingredienser

Vill du ha detta som förrätt eller mindre fågelbon så gör du 8 bon istället.

Per stort fågelbo
?384 Kalorier
?6 Smartpoints BLÅ
?11 Smartpoints GRÖN
?3 Smartpoints LILA

För 4 portioner behöver du:
8 potatisar
2 ägg
Salt efter smak
Vitpeppar efter smak

300g kallrökt lax
1 rödlök
2 msk pressad citron
2 dl Creme fraiche 8%
Dill efter smak
Salt efter smak

Gör så här

Sätt ugnen på 200°
Skala potatisen och koka den.
När potatisen är genomkokt så mosar du den.
Häll i äggen och kryddorna.
Blanda och klicka ut 4 ”fågelbo” på plåten.
Sätt in i ugnen i ca 10min.

Hacka rödlöken och laxen.
Blanda alla ingredienser i en bunke.
Servera på potatismoset.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.