2 - 3 mogna bananer
1,5 dl socker
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
4 msk grädde
50 g smält smör
1,5 tsk bakpulver
1,5 ruta Marabou Premium Dark Mintchoklad
1 dl kokos
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en rund kakform och strö med kokos.
2. Mosa bananerna väl med sockret. Tillsätt grädde, uppvispat ägg och vaniljsocker. Häll i vetemjöl, bakpulver, resterande kokos och riven choklad. Tillsätt sist det avsvalnade smöret. Rör om ordentligt.
3. Häll smeten i formen och grädda ca 40 minuter.
4. Ät varm med vaniljglass eller vispad grädde.
10 - 12 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk