15 medelstora potatisar
3 dl laktosfri gräddfil
2 dl lakrosfri crème fraiche
1/2 purjolök
1 äpple
salt
svartpeppar
Koka potatis.
Låt svalna och dela potatisen i mindre bitar. Hur små eller hur stora är en smaksak.
Skölj och finhacka purjolök.
Blanda gräddfil och crème fraiche i en stor skål.
Blanda ner purjolöken i såsen.
Skär äpplet i mindre bitar och rör ner. Försök få ungefär samma storlek som potatisen.
Blanda i resten av ingredienserna.
Tillsätt sist den kalla potatisen.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng