4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk nystötta kardemummakärnor
2 dl strösocker
100 g laktosfritt smör, smält (låt det svalna)
2 dl laktosfri mjölk
GARNERING
1 msk pärlsocker
1 msk hackad mandel
1. Sätt ugnen på 175°C. Blanda de torra ingredienserna till kakan i en bunke. Finfördela mattfettet i mjölblandningen. Tillsätt mjölken.
2. Häll smeten i en smord och bröad form, 23-24 cm i diameter. Strö på pärlsockret blandat med mandeln.
3. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 200°C
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk