50 gram smält smör
4,5 dl vetemjöl
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
2 dl mjölk
1 tsk kakao
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser väl.
Tillsätt först mjölken, sedan det smälta smöret, kakao och till sist mjölk. Rör om allt ordentligt.
Häll smeten i en smord och bröad form, ca 1 1/2 liter.
Grädda kakan i 40–45 min. Låt den svalna.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk