900 g kyckling
3 dl grädde
3 dl creme frache
3 msk kycklingfond
3 msk kinesisk soja
salt
peppar
paprikapulver
x glutenfritt
x laktosfritt om du byter ut creme fracken och grädden till laktosfritt
1. sätt ugnen på 200 grader och smörj in formen
2. skär kycklingen i små bitar och ha i det i formen
3. koka grädden, crème frachen, soja, fonden och kryddorna. Låt det koka i 5 minuter.
4. häll det över kycklingen och in i ugnen i 45 minuter.
5. toppa med hackad basilika, smaklig måltid!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria