Kyckling med Pesto Stekta Kantareller O Stekt Bacon och Ris

Ingredienser

4 St Kycklingfiléer
3 Dl Grädde
3dl Creme Frech
1/2 Dl Kycklingfond
130g Pesto
Kantareller
2 Paket bacon

Gör så här

Stek kycklingfilén i bitar
Rör ihop Cream fraiche grädde fonden o peston.
Stek bacon o kantareller
Lägg dom färdiga kycklingbitarna i en eldfast form lägg sedan på bacon o kantareller.
Häll sedan på såsen.
Ev lite riven ost på.
180 grader i varmluft i 30min

Betyg (4 röster)

Kommentarer

Mökke bra!

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.