Kyckling med libabröd

Ingredienser

4port

Kycklingfilé 500g
Balsamvinäger 1 msk
Tomatpuré 1 msk
Chilisås 1 msk
Vitlöksklyfta 1
Vatten 1l
Köttbuljong 2tärningar
Chreme fraich 2 dl

Till servering
Libabröd
Ost
Tomat
Isbergssallad
Gurka
Rödlök
Röd kebabsås
Vit kebabsås

Gör så här

Strimla köttet och fräs i smör. I med allt till röran utom chreme fraichen. Låt puttra i ca 1 timme. Om det behövs skruva upp värmen lite emot slutet. Håll koll så att inte all vätska kokar bort. När lite av vätskan återstår så i med chreme fraichen.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.