700 g kycklingfilé eller lårfilé
3 - 4 portioner kokt ris
1 paprika
100 g champinjoner
1 gul lök
3 dl hackad grönkål
1 dm purjolök
eller 2 salladslökar
curry eller garam masala
saft av 0,5 citron
olja till pannan
salt, nymalen svartpeppar
1. Stek kycklingen i en panna med olja och krydda rejält med curry, salt och peppar. Skär under tiden paprika, svamp och grönkål i bitar.
2. Hacka lök och purjolök. Lägg kycklingen åt sidan när den är klar. Stek svampen och när den fått litet färg tillsätts övriga grönsaker och ris.
3. Låt fräsa några minuter och krydda med curry, salt och peppar. Smaka av med pressad citron.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria