Placeholder

Kyckling med kryddigt grönsaksris

Ingredienser

700 g kycklingfilé eller lårfilé
3 - 4 portioner kokt ris
1 paprika
100 g champinjoner
1 gul lök
3 dl hackad grönkål
1 dm purjolök
eller 2 salladslökar
curry eller garam masala
saft av 0,5 citron
olja till pannan
salt, nymalen svartpeppar

Gör så här

1. Stek kycklingen i en panna med olja och krydda rejält med curry, salt och peppar. Skär under tiden paprika, svamp och grönkål i bitar.

2. Hacka lök och purjolök. Lägg kycklingen åt sidan när den är klar. Stek svampen och när den fått litet färg tillsätts övriga grönsaker och ris.

3. Låt fräsa några minuter och krydda med curry, salt och peppar. Smaka av med pressad citron.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.