Kyckling & Haricots Verts varma sallad

Ingredienser

Haricot vertssallad, ca 4 port:

Ca 1 kg fryst kyckling
Ca 500 g haricot verts (jag använde frysta)
1 paket 140 g bacon (för vego – byt mot tex champinjoner)
150 g körsbärstomater
1/2-1 rödlök
1-2 vitlöksklyftor
Ev lite torrostade pinjenötter
Salt, peppar
Smör till stekning

Gör så här

Gör såhär:

Strimla bacon och rödlök samt dela tomaterna. Hetta upp en stekpanna och bryn först baconet så det nästan blir färdigstekt. Ta ur baconet ur pannan och ställ åt det åt sidan en stund så det ej bränns. Klicka i smör i pannan och stek haricot vertsen med vitlöken i samma stekpanna som baconet. Haricot vertsen behöver stekas ca 6-7 min (kortare om dom är färska) så dom får lite färg.

Lägg i lök, baconet och tomater och blanda runt. Smaka av med salt och peppar och låt stekas ihop tills tomaterna mjuknat.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.