2 st kycklingfiléer
10 st champinjoner, färska
1 st gul lök
5 dl vispgrädde
3 st vitlöksklyftor
140 g gräddädelost
1 nypa persilja
salt
peppar
1. Skär kycklingen i bitar och fräs tills den fått fin färg
2. Skär champinjoner i bitar, hacka löken och pressa vitlöksklyftorna. Stek tillsammans med kycklingen.
3. Häll över grädden och låt bli varmt. Smula sedan ner ädelosten i grytan, låt den smälta i grädden.
4. Hacka persiljan fint och strö ner i grytan.
5. Servera tillsammans med kokt ris eller pasta, och grönsallad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria