Placeholder

Kyckling à la Tessan

Ingredienser

500 g grillade kycklingfiléer
200 g crème fraîche
100 g Philadelphia vitlök & örter
2 dl krossade tomater, mixade
200 g champinjoner
1 hackad gul lök
1 msk soya
pasta- och pizzakrydda
salt
peppar

Gör så här

1. Dela kycklingen i mindre bitar och stek dem. Tillsätt löken och svampen och stek vidare.

2. Blanda i övriga ingredienser och låt koka ihop ca 10 minuter. Späd med litet vatten om det behövs.

3. Servera med pasta, ris eller potatis och en sallad.

5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.