500 g grillade kycklingfiléer
200 g crème fraîche
100 g Philadelphia vitlök & örter
2 dl krossade tomater, mixade
200 g champinjoner
1 hackad gul lök
1 msk soya
pasta- och pizzakrydda
salt
peppar
1. Dela kycklingen i mindre bitar och stek dem. Tillsätt löken och svampen och stek vidare.
2. Blanda i övriga ingredienser och låt koka ihop ca 10 minuter. Späd med litet vatten om det behövs.
3. Servera med pasta, ris eller potatis och en sallad.
5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria