600 g krusbär
125 g kallt smör
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
0,5 tsk flingsalt
1 msk maizena
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Nyp ihop smöret med 1,5 dl socker, vetemjöl, havregryn och flingsalt till en smulig massa.
3. Blanda krusbären med maizena och 0,5 dl socker. Häll bären i en pajform och fördela smuldegen över. Grädda mitt i ugnen 30 - 40 minuter.
4. Servera med vaniljsås.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…