300 Gram Rimmat Fläsk i Små Tärningar
1 Gul Lök Finhackad
1 msk Kryddpeppar
2 Kg Rå skalad Potatis Valfri Sort
1 msk Salt
Riv potatisen till mos. Krama inte ur vätskan, den förångas i ugnen.
Tillsätt salt.
Häll hälften av revet i en hög, smord form ca 20x30 cm, helst teflon.
Lägg på fläskblandningen och häll på resten av revet.
Ställ in nederst i ugnen, 200 g ca 1 timme.
Lägg ev över folie på slutet.
Serveras med grädde, smör och ev lingon.
Blir det något över går skivorna utmärkt att steka i smör och grädde.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk