Krämig tortellini med soltorkade tomater, spenat och mozzarella

Ingredienser

1 paket Kelda Pastasås 4 ostar
500 g Tortellini med ricotta och spenat/basilika
Olivolja
1-2 mozzarella
1 gullök
2-3 vitlöksklyftor
Färsk spenat
Paprikapulver
Salt och peppar
Riven ost till servering

Gör så här

Gör så här
1
Koka tortellinin enligt förpackningen, häll av vattnet och ställ åt sidan.

Fräs de soltorkade tomaterna i olja i en stor stekpanna på medelvärme, tillsätt skivad vitlök och stek i någon minut. Tillsätt spenaten och rör om tills spenaten börjat mjukna.

2
Tillsätt grädde och mjölk, salt, paprikapulver och koka upp. Sänk sedan till medellåg värme. Tillsätt färsk basilika och den kokta tortellinin. Blanda samman. Ha sedan i mozzarellaosten i bitar. Rör om så osten börjar smälta.

Smaka och tillsätt mer salt om det behövs. Toppa med med riven parmesanost.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.