1 paket Kelda Pastasås 4 ostar
500 g Tortellini med ricotta och spenat/basilika
Olivolja
1-2 mozzarella
1 gullök
2-3 vitlöksklyftor
Färsk spenat
Paprikapulver
Salt och peppar
Riven ost till servering
Gör så här
1
Koka tortellinin enligt förpackningen, häll av vattnet och ställ åt sidan.
Fräs de soltorkade tomaterna i olja i en stor stekpanna på medelvärme, tillsätt skivad vitlök och stek i någon minut. Tillsätt spenaten och rör om tills spenaten börjat mjukna.
2
Tillsätt grädde och mjölk, salt, paprikapulver och koka upp. Sänk sedan till medellåg värme. Tillsätt färsk basilika och den kokta tortellinin. Blanda samman. Ha sedan i mozzarellaosten i bitar. Rör om så osten börjar smälta.
Smaka och tillsätt mer salt om det behövs. Toppa med med riven parmesanost.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…