Placeholder

Krämig potatissallad med dill och bacon

Ingredienser

500 g kokt potatis,
gärna små
1 pkt bacon
1 - 2 kokta ägg
0,5 purjolök
3 dl gräddfil
1 dl majonnäs
0,5 dl hackad dill
salt
peppar

Gör så här

1. Skär baconet i mindre bitar och knaperstek det. Låt rinna av. Skala och mosa de hårdkokta äggen. Skölj och finstrimla purjolöken.

2. Blanda samman gräddfil, majonnäs, dill och purjolök. Vänd ned potatisen och smaksätt med salt och peppar. Lägg upp i skål eller på fat och strö över ägghack, knaprigt bacon och ev mer grönt.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.