500 g kokt potatis,
gärna små
1 pkt bacon
1 - 2 kokta ägg
0,5 purjolök
3 dl gräddfil
1 dl majonnäs
0,5 dl hackad dill
salt
peppar
1. Skär baconet i mindre bitar och knaperstek det. Låt rinna av. Skala och mosa de hårdkokta äggen. Skölj och finstrimla purjolöken.
2. Blanda samman gräddfil, majonnäs, dill och purjolök. Vänd ned potatisen och smaksätt med salt och peppar. Lägg upp i skål eller på fat och strö över ägghack, knaprigt bacon och ev mer grönt.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…