KRÄMIG KYCKLINGGRYTA MED SPARRIS OCH DRAGON

Ingredienser

4 personer

Tid: 30 minuter

Ingredienser:

500 g färskpotatis (valfritt)

4 kycklingbröst

salt och peppar

1 msk rapsolja

1 gul lök (hackad)

2 vitlöksklyftor (pressade)

3 1/2 dl kycklingbuljong

1 liten bunt färsk dragon

175 g grön sparris

3 msk crème fraiche light

Gör så här

Gör så här:

Koka potatisarna mjuka, häll av vattnet och håll dem varma.
Krydda kycklingbrösten med salt och peppar och stek dem i oljan i en stekpanna tillsammans med lök och vitlök tills allt har fått färg och löken mjuknat i cirka 5 minuter, vänd löken och kycklingen hela tiden.
Häll över buljongen och 2 dragonkvistar och koka upp. Låt puttra i 5 minuter, vänd kycklingen och tillsätt sparrisen och låt koka vidare i 3 minuter till.
Hacka resterande dragon. Fiska upp dragonkvistarna och kontrollera att kycklingen är genomstekt, låt annars koka vidare tills den är klar.
Rör ner crème fraiche och dragon och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar.
Servera med potatis eller en grönsallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr