Placeholder

Köttgryta med tomat

Ingredienser

8-10 potatisar
3-4 morötter
500 g grytbitar av gris
1/2 msk flytande margarin
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 förpackning krossade tomater gärna med basilika (à 500 g)
1 dl grädde (valfri)

Tillbehör

sallad
bröd

Gör så här

Skala och skär potatis och morötter i bitar. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten.
Bryn köttet i margarinet. Krydda med salt och peppar.
Häll på krossade tomater och grädde. Låt puttra under lock, ca 15 minuter.
Låt potatis och morötter rinna av och pressa igenom potatispress.
Servera grytan med morotspotatisen, blandad sallad och bröd.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.