8-10 potatisar
3-4 morötter
500 g grytbitar av gris
1/2 msk flytande margarin
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 förpackning krossade tomater gärna med basilika (à 500 g)
1 dl grädde (valfri)
Tillbehör
sallad
bröd
Skala och skär potatis och morötter i bitar. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten.
Bryn köttet i margarinet. Krydda med salt och peppar.
Häll på krossade tomater och grädde. Låt puttra under lock, ca 15 minuter.
Låt potatis och morötter rinna av och pressa igenom potatispress.
Servera grytan med morotspotatisen, blandad sallad och bröd.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk