500 g nötfärs
600 g riven vitkål
600 g grovt rivna morötter
1 purjolök, sköljd och finhackad
(spara litet till garnering)
2 msk soya
salt
svartpeppar
olja till stekning
1. Fräs färsen i litet olja i en stor stekpanna eller gryta tills den börjar bli klar. Tillsätt purjolöken och låt fräsa med någon minut.
2. Tillsätt vitkål och morötter och fräs på rätt hög värme medan du rör om så att det inte bränner fast. Fräs 5 - 10 minuter tills vitkål och morötter är mjuka men fortfarande har tuggmotstånd.
3. Smaka av med soya, salt och svartpeppar. Servera som den är med sweet chilisås och toppa med litet hackad purjolök.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng