Placeholder

Köttfärswok

Ingredienser

500 g nötfärs
600 g riven vitkål
600 g grovt rivna morötter
1 purjolök, sköljd och finhackad
(spara litet till garnering)
2 msk soya
salt
svartpeppar
olja till stekning

Gör så här

1. Fräs färsen i litet olja i en stor stekpanna eller gryta tills den börjar bli klar. Tillsätt purjolöken och låt fräsa med någon minut.

2. Tillsätt vitkål och morötter och fräs på rätt hög värme medan du rör om så att det inte bränner fast. Fräs 5 - 10 minuter tills vitkål och morötter är mjuka men fortfarande har tuggmotstånd.

3. Smaka av med soya, salt och svartpeppar. Servera som den är med sweet chilisås och toppa med litet hackad purjolök.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.