Placeholder

Köttfärslåda

Ingredienser

1,2 Kg Blandfärs
1 Ägg
1 Dl Vispgrädde
400 Gr Finhackade Färska Champinjoner
3 Tsk Senap
4 Gula Lökar
1 Näve Persilja
1 Msk Lök pulver
1 Tsk Vitpeppar
2,25 Tsk Salt
25 Gr Smör
1,5 Dl Lingonsylt

Gör så här

Sätt ugnen på 200 gr. Hacka 3 lökar o fräs dem gyllenbruna skiva den 4:de o lägg den åt sidan. Tillsätt de hackade champinjonerna o all Vitpeppar o låt steka med löken tills svampen fått färg tillsätt senap fräs upp o ta av spisen. Vispa ägg med resterande salt Lök pulver och grädde blanda det med färsen. Tillsätt champinjon/lök steker o persilja i färsen, blanda ordentligt. Lägg köttfärsblandningen i ugnsform platta till ytan o bre på Lingonsylt en i ett jämnt lager o lägg lök ringarna ovanpå. I ugn ca 50 min

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.