1,2 Kg Blandfärs
1 Ägg
1 Dl Vispgrädde
400 Gr Finhackade Färska Champinjoner
3 Tsk Senap
4 Gula Lökar
1 Näve Persilja
1 Msk Lök pulver
1 Tsk Vitpeppar
2,25 Tsk Salt
25 Gr Smör
1,5 Dl Lingonsylt
Sätt ugnen på 200 gr. Hacka 3 lökar o fräs dem gyllenbruna skiva den 4:de o lägg den åt sidan. Tillsätt de hackade champinjonerna o all Vitpeppar o låt steka med löken tills svampen fått färg tillsätt senap fräs upp o ta av spisen. Vispa ägg med resterande salt Lök pulver och grädde blanda det med färsen. Tillsätt champinjon/lök steker o persilja i färsen, blanda ordentligt. Lägg köttfärsblandningen i ugnsform platta till ytan o bre på Lingonsylt en i ett jämnt lager o lägg lök ringarna ovanpå. I ugn ca 50 min
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk