300 - 400 g blandfärs
2 gröna paprikor
4 dl finstrimlad vitkål
2 msk smör
0,5 tsk paprikapulver
1 tsk salt
1 tsk soya
1,5 dl vatten
0,5 dl gräddfil
1. Bryn smöret i en stekpanna och bryn färsen hastigt Lägg över den i en gryta som rätten sedan kan serveras ur.
2. Kärna ur och strimla paprikan, fräs sedan paprika och vitkål i pannan. Blanda allt i grytan och tillsätt paprikapulver, salt och soya.
3. Späd i stekpannan med litet vatten och häll skyn i grytan. Koka under lock på svag värme ca 10 minuter. Tillsätt gräddfilen strax före servering. Kokt ris är gott till.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng