Placeholder

Köttfärsgryta med paprika och vitkål

Ingredienser

300 - 400 g blandfärs
2 gröna paprikor
4 dl finstrimlad vitkål
2 msk smör
0,5 tsk paprikapulver
1 tsk salt
1 tsk soya
1,5 dl vatten
0,5 dl gräddfil

Gör så här

1. Bryn smöret i en stekpanna och bryn färsen hastigt Lägg över den i en gryta som rätten sedan kan serveras ur.

2. Kärna ur och strimla paprikan, fräs sedan paprika och vitkål i pannan. Blanda allt i grytan och tillsätt paprikapulver, salt och soya.

3. Späd i stekpannan med litet vatten och häll skyn i grytan. Koka under lock på svag värme ca 10 minuter. Tillsätt gräddfilen strax före servering. Kokt ris är gott till.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.