Placeholder

Köttfärsbiffar med morot

Ingredienser

3 grovt rivna morötter
500 g köttfärs
0,75 tsk salt
2 krm peppar
1,5 msk olja
ev 1 msk basilikablad
ev 1 tsk chilipulver

Gör så här

1. Skala och riv morötterna på rivjärn eller i matberedare. Blanda morötterna med köttfärsen, salt, peppar och ev fler kryddor till en jän smet.

2. Tillsätt olja så att smeten blir kladdig, så att du sedan kan forma smeten till biffar. Stek biffarna på litet mindre än medelvärme, så att de inte blir brända, 5 minuter/sida tills de är genomstekta.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.