2-3 dl ris
En burk majs
En burk gröna ärtor
En paprika
500 g färs
En gul lök
Salt
Peppar
Paprikapulver
Cayennepeppar
Chilipulver
Spiskummin
Köttfond
Gör så här
Koka ca 2-3dl ris
Stek upp ca 300-500g köttfärs och löken
Krydda med salt, paprikapilver, lite cayennepeppar och chilipulver och spiskummin
Blanda runt och häll på ca 2-3msk köttfond
Ev lite ketchup eller chilisås
Blanda i ärtorna, majsen och paprikan
Smaka av så du är nöjd med kryddning
Blanda sen i riset tills allt ärväl blandat.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…