Placeholder

Köttfärs risotto

Ingredienser

2-3 dl ris
En burk majs
En burk gröna ärtor
En paprika
500 g färs
En gul lök
Salt
Peppar
Paprikapulver
Cayennepeppar
Chilipulver
Spiskummin
Köttfond

Gör så här

Gör så här
Koka ca 2-3dl ris
Stek upp ca 300-500g köttfärs och löken
Krydda med salt, paprikapilver, lite cayennepeppar och chilipulver och spiskummin
Blanda runt och häll på ca 2-3msk köttfond
Ev lite ketchup eller chilisås
Blanda i ärtorna, majsen och paprikan
Smaka av så du är nöjd med kryddning
Blanda sen i riset tills allt ärväl blandat.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.