500 g blandfärs
500 g vitkål
250 g champinjoner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1,5 msk köttfond
0,5 msk soya
2 dl vispgrädde
salt
svartpeppar
1. Finhacka löken, strimla vitkålen och skiva svampen. Stek svampen i smör och ta sedan upp den.
2. Stek vitkålen i rejält med smör tills den är mjuk och ta upp den. Fräs lök och pressad vitlök, tillsätt färsen och stek tills den är genomstekt. Tillsätt fond och soya och krydda med salt och peppar.
3. Blanda ned svamp och vitkål i pannan. Häll på grädden och låt den koka in under 10 minuter. Smaka av.
4 - 5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk