Placeholder

Köttfärs- och vitkålsröra

Ingredienser

500 g blandfärs
500 g vitkål
250 g champinjoner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1,5 msk köttfond
0,5 msk soya
2 dl vispgrädde
salt
svartpeppar

Gör så här

1. Finhacka löken, strimla vitkålen och skiva svampen. Stek svampen i smör och ta sedan upp den.

2. Stek vitkålen i rejält med smör tills den är mjuk och ta upp den. Fräs lök och pressad vitlök, tillsätt färsen och stek tills den är genomstekt. Tillsätt fond och soya och krydda med salt och peppar.

3. Blanda ned svamp och vitkål i pannan. Häll på grädden och låt den koka in under 10 minuter. Smaka av.

4 - 5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.