ca 500 g falukorv, skivad
3 dl tunt skivad purjolök
3 dl crème fraîche
4 msk tomatpuré
2 tsk ljus dijonsenap
salt och peppa
Värm ugnen till 225°.
Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform.
Blanda crème fraîche, tomatpuré och senap. Krydda och slå över. Sätt in mitt i ugnen ca 20 minuter.
Strö på resten av purjon. Servera med potatismos till
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Korv stroganoff extra allt
En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk