ca 10 bitar
150 g smör
1 dl kakao
3 dl strösocker
1½ tsk vaniljsocker
3 ägg
2 ½ dl vetemjöl
Fyllning
150 g philadelphiaost
1 äggula
2 ½ msk florsocker
100 g vit choklad, knappar eller hackad
Ugn 175°
Så här gör du kladdkaka med cheesecakefyllning
1. Smält smöret. Ta det från värmen. Rör i resten av ingredienserna. Häll smeten i en smord och bröad form (22–24 cm i diam).
2. Rör samman fyllningen. Klicka den ovanpå smeten. Drag med skaftet på t ex en sked, så att kakan blir marmorerad.
ANNONS
3. Grädda i nedre delen av ugnen, 25–30 min.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng