Kladdkaka med cheesecakefyllning och vit choklad recept

Ingredienser

ca 10 bitar
150 g smör
1 dl kakao
3 dl strösocker
1½ tsk vaniljsocker
3 ägg
2  ½ dl vetemjöl

Fyllning
150 g philadelphiaost
1 äggula
2  ½ msk florsocker
100 g vit choklad, knappar eller hackad

Gör så här

Ugn 175°

Så här gör du kladdkaka med cheesecakefyllning

1. Smält smöret. Ta det från värmen. Rör i resten av ingredienserna. Häll smeten i en smord och bröad form (22–24 cm i diam).

2. Rör samman fyllningen. Klicka den ovanpå smeten. Drag med skaftet på t ex en sked, så att kakan blir marmorerad.

ANNONS
3. Grädda i nedre delen av ugnen, 25–30 min.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.