2 ägg
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
0,5 dl kakao
1,5 dl vetemjöl
150 g smält smör
Apelsinchokladtryffel:
1 dl vispgrädde
finrivet skal av 3 apelsiner
200 g mjölkchoklad
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, salt, kakao och vetemjöl. Tillsätt det smälta smöret och rör smeten slät.
3. Häll i en smord och bröad bakform, 24 cm. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter.
4. Koka upp grädde med finrivet apelsinskal. Rör i finhackad mjölkchoklad och rör tryffeln slät. Häll den över kladdkakan och låt stelna över natten i kylen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk