Placeholder

Kebabkött

Ingredienser

1,6 kilo nötfärs
3 msk kebabkrydda
1 msk vitlökspulver
1 msk lökpulver
1 msk paprika
1 msk aromat
1 tsk salt
1 msk soja
2 pressade vitlöksklyftor (vitlökspasta)

Gör så här

Kör allt i en matberedare
Rulla hårt i plastfolie ca 10 cm tjock
Lägg i kyl 1-2 timmar
Ta bort plasten och rulla in i folie hårt
Stick hål i botten på folien med gaffel
100 grader i ugn 3,5 timmar
Låt kallna och lägg i kylen 24 timmar

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.