Placeholder

Kassler- och svamppanna

Ingredienser

600 g kassler
250 g svamp, t ex champinjoner
1 röd paprika
3 dl grädde
1,5 msk svampfond
maizena
salt
peppar

Gör så här

1. Strimla kasslern. Skär svamp och paprika i bitar. Stek kassler, svamp och paprika i litet smör i en panna.

2. Häll på grädde och fond och låt det koka upp. Låt pannan stå och småsjuda ca 10 minuter Red ev av med maizena. Smaka av med salt och peppar.

3. Servera med potatismos och valfria grönsaker.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr