2 ägg
3 dl socker
2 dl vaniljkräm
400 g kokosflingor
Ev smält blockchoklad att doppa kakan i
Vispa ägg och socker pösigt
Rör ner vaniljkrämen och kokosen i smeten
Låt stå och dra några min
Klicka upp små toppar med hjälp av två teskedar
Lossa kakorna genast efter gräddning och doppa dem i chokladen
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk