1 stor gul lök
2 msk smör
8 - 10 wienerkorvar
1 - 2 tsk paprikapulver
0,5 burk tomatsoppa
salt
vitpeppar
0,5 pkt djupfrysta ärter
1. Hacka löken och fräs den lätt i smöret. Skär några kryss i korvarna och bräck dem tillsammans med löken. Krydda med paprikapulver.
2. Tillsätt tomatsoppan och låt alltsammans koka några minuter på svag värme. Späd med litet vatten om soppan är för tjock. Häll till sist i ärterna.
3. Servera med pasta, ris eller potatis och goda grönsaker.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Korv stroganoff extra allt
En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk