Kai Jeow Moo Sab – Thaiomelett

Ingredienser

INGREDIENSER
4 frukostomeletter

8 ägg
1 dl fläskfärs
2 msk ljus soja
1,5 dl neutral olja
hackad koriander
Sriracha

Gör så här

GÖR SÅ HÄR
Blanda ägg, fläskfärs och soja i en skål. Vispa sen så det blir så så fluffigt det bara går.
Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna till ungefär 160°C.
Häll ner hälften av smeten i mitten av stekpannan eller woken. Äggsmeten kommer snabbt puffa upp. Lyft lite försiktigt på den och kolla. När den är gyllenbryn så vänder du på den försiktigt. Se upp nu för det kan stänka. Det är bara frågan om sekunder i alla fall på varje sida. Upprepa för fyra omeletter.
Servera direkt och toppas med koriander och sriracha.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Pad thai

Tillagning ● Lägg risnudlar i en stor skål. Häll hett vatten över och låt det…

Phad thai

Gör Pad Thai så här : Koka nudlarna enligt anvisning på förpackning. Strimla kycklingen (…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.