Fyllning
2,5 dl Gröna Linser
400 G Spenat
1 Krm Riven Muskot
1 Tsk Cayennepeppar
Citronsest Från 1/2 Citron
1 Msk Vitvinsvinäger
2 Palsternackor
3 Morötter
1 Gul lök
1 Klyfta Vitlök
Sås
50 g Margarin
0,5 dl Vetemjöl
4 Dl Havremjölk
Salt Och Peppar
Tillbehör
500 G haricots verts
sesamfrön
0,5 tsk tryffelolja
2 Msk rapsolja
2 Dl Riven Ost Och Rosmarin På Toppen
1. Koka linserna enl förpackning.
2. Sätt på ugnen på 200 grader.
3. Hyvla palsternacka och morot med osthyvel.
4. Stek lök, vitlök och kryddor tills löken mjuknar.
5. Lägg i rotfrukter och låt ligga med en liten stund.
6. Lägg i övriga ingredienser i fyllningen.
7. Smält smör och blanda i mjölet. Vispa ut med mjölken.
8. Varva fyllning, sås och plattor. Avsluta med plattor som toppas med riven ost.
9. Grädda i ugnen tills lasagnen får färg.
10. Ångkoka haricot verts som sedan blandas med övriga ingredienser till tillbehöret.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Vegansk lasagne
Näringsvärde Kcal: 866 Protein: 32 gram Fett: 36 gram Kolhydrater: 96 gram Tillagning 1. Värm…
Kyckling lasagne Jennys matblogg
Gör så här: Ställ ugnen på 180 grader. Skär kycklingen i lagom små tärningar, och…
Krämig kycklinglasagne Jennys matblogg
Gör så här: Ställ ugnen på 180 grader. Skär kycklingen i lagom små tärningar, och…
KYCKLINGLASAGNE
Gör så här: Hacka löken, riv morötterna och tärna paprikan. Hetta upp oljan i en…
Lasagne med halloumi, spenat och pumpakärnor
Sätt ugnen på 225°C. Skala, dela och finhacka lök och vitlök. Fräs lök och vitlök…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg