Japansk ostkaka med 3 ingredienser

Ingredienser

4 ägg (L)
250 g färskost
400 g kondenserad mjölk (1 liten burk, sötad)
Bakning: 45-50 minuter vid 180 ° C

Gör så här

Separera gulor och vitor.
Vispa äggvitorna till ett fast skum.
Ställ åt sidan.
Vispa gulorna poröst.
Tillsätt färskosten till gulorna och fortsätt att vispa.
Tillsätt den kondenserade mjölken.
Vispa till en jämn smet.
Vänd ner vitorna i smeten och rör om.
Använd en springform, 2o cm, med hög kant.
Klä botten med bakpapper.
Hälli smeten i formen.
Klä utsidan med aluminiumfolie.
Ställ formen i vattenbad.
Grädda i ugnen på nedersta falsen, 45-50 min 180grader undervärme.

Betyg (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.