4 ägg (L)
250 g färskost
400 g kondenserad mjölk (1 liten burk, sötad)
Bakning: 45-50 minuter vid 180 ° C
Separera gulor och vitor.
Vispa äggvitorna till ett fast skum.
Ställ åt sidan.
Vispa gulorna poröst.
Tillsätt färskosten till gulorna och fortsätt att vispa.
Tillsätt den kondenserade mjölken.
Vispa till en jämn smet.
Vänd ner vitorna i smeten och rör om.
Använd en springform, 2o cm, med hög kant.
Klä botten med bakpapper.
Hälli smeten i formen.
Klä utsidan med aluminiumfolie.
Ställ formen i vattenbad.
Grädda i ugnen på nedersta falsen, 45-50 min 180grader undervärme.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…