Placeholder

Italiensk köttsoppa

Ingredienser

400 g benfri högrev
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
400 g zucchini
2 msk smör
2 msk tomatpuré
0,5 tsk salt
svartpeppar
1 l kalvbuljong
2 dl crème fraîche
2 msk pesto, gärna röd

Topping:
1,5 gl hackad färsk basilika
1,5 dl grovriven, smakrik ost

Gör så här

1. Skär köttet i små bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Skär zucchinin i bitar.

2. Bryn kött och lök i smör i en gryta. Rör i tomatpuré, salt och peppar. Häll på buljongen och låt koka ca 50 minuter. Tillsätt zucchinin och koka ytterligare 10 minuter.

3. Rör ned 1 dl crème fraîche och pesto och låt koka upp.

4. Toppa med resterande crème fraîche, basilika och ost.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.