400 g benfri högrev
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
400 g zucchini
2 msk smör
2 msk tomatpuré
0,5 tsk salt
svartpeppar
1 l kalvbuljong
2 dl crème fraîche
2 msk pesto, gärna röd
Topping:
1,5 gl hackad färsk basilika
1,5 dl grovriven, smakrik ost
1. Skär köttet i små bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Skär zucchinin i bitar.
2. Bryn kött och lök i smör i en gryta. Rör i tomatpuré, salt och peppar. Häll på buljongen och låt koka ca 50 minuter. Tillsätt zucchinin och koka ytterligare 10 minuter.
3. Rör ned 1 dl crème fraîche och pesto och låt koka upp.
4. Toppa med resterande crème fraîche, basilika och ost.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk