Placeholder

Italiensk köttfärssoppa (2 port)

Ingredienser

100 g nötfärs
1 morot
1 potatis
4 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
2 msk tomatpuré
1 vitlöksklyfta
1/2 msk olivolja
1/2 msk flytande margarin
1/2 purjolök
1/2 dl rött vin
Peppar
1 liten knippe dill

Gör så här

1. Finhacka morot, potatis, vitlök och purjolök. Fräs upp detta i olivolja och ställ åt sidan.

2. Fräs köttfärs, peppra men salta inte.

3. Blanda köttfärsen med de frästa grönsakerna och rör om. Tillsätt de andra ingredienserna och låt småputtra i ca 20 minuter. Vill du ha en mer kryddstark variant så kan du tillsätta lite chilipeppar.

4. Finhacka persiljan som strös över soppan innan servering.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.