100 g nötfärs
1 morot
1 potatis
4 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
2 msk tomatpuré
1 vitlöksklyfta
1/2 msk olivolja
1/2 msk flytande margarin
1/2 purjolök
1/2 dl rött vin
Peppar
1 liten knippe dill
1. Finhacka morot, potatis, vitlök och purjolök. Fräs upp detta i olivolja och ställ åt sidan.
2. Fräs köttfärs, peppra men salta inte.
3. Blanda köttfärsen med de frästa grönsakerna och rör om. Tillsätt de andra ingredienserna och låt småputtra i ca 20 minuter. Vill du ha en mer kryddstark variant så kan du tillsätta lite chilipeppar.
4. Finhacka persiljan som strös över soppan innan servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk