900 gram kycklingfile
1 boll mozzarella
1 spetspaprika
1 gullök
kantareller eller chaminjoner
2.5 dl mellangrädde
2 msk soya
salt
svartpeppar
färsk basilika (om man vill)
1 msk socker
1. bryn kycklingen i bitar med salt och peppar
2.bryn lök, paprika, svamp. Häll sedan i mellangrädde och soya.
3.Lägg kycklingblandning och grönsaksblandning i en ugnsfast form tillsammans med mozzarella och basilika.
UGN: 200 °C 20 MIN SERVERA MED JASMINRIS OCH GRÖNSALLAD
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria