Placeholder

Hollandaisegratinerad torskfilé

Ingredienser

Ca 400 g torskfilé, färsk
eller djupfryst
1 pkt hollandaisesås
citronpeppar
salt
tomater
1,5 - 2 dl smakrik riven ost
smör

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ugnsfast form.

2. Skär fisken i portionsbitar och strö citronpeppar över formens botten. Salta fisken och lägg i den. Lägg klyftade eller skivade tomater mellan fiskbitarna.

3. Ställ in fisken i ugnen tills den är nästan färdig, 10 - 15 minuter beroende på tjocklek och/eller hur tinad fisken är.

4. Gör såsen enligt anvisning, blanda i den rivna osten och häll såsen över fisken. Fortsätt gratinera ca 10 minuter.

5. Servera med pressad potatis och en grönsallad.

5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.