Ca 400 g torskfilé, färsk
eller djupfryst
1 pkt hollandaisesås
citronpeppar
salt
tomater
1,5 - 2 dl smakrik riven ost
smör
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ugnsfast form.
2. Skär fisken i portionsbitar och strö citronpeppar över formens botten. Salta fisken och lägg i den. Lägg klyftade eller skivade tomater mellan fiskbitarna.
3. Ställ in fisken i ugnen tills den är nästan färdig, 10 - 15 minuter beroende på tjocklek och/eller hur tinad fisken är.
4. Gör såsen enligt anvisning, blanda i den rivna osten och häll såsen över fisken. Fortsätt gratinera ca 10 minuter.
5. Servera med pressad potatis och en grönsallad.
5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng